Nyheder

Pjask og leg under COVID-19

24. jun 2020, 15:04

Vi ved det godt: Svømmehallen er åben, men ikke alt er som det plejer. Nye regler og retningslinjer, pga. COVID-19, dukker løbende op og spænder ben for alt det vi plejer at kunne i svømmehallen. 

Varmtvandsbassinet er pt. kun til afslapning - ingen leg

Ind til videre er hallens aktivitetsting og legetøj fjernet pga. hygiejneregler. Badegæster må til gengæld gerne medbringe eget rengjorte udstyr og vi udlåner fortsat sikkerhedsudstyr som badevinger og bælter. 

Der må maks. opholde sig 12 personer i varmtvandsbassinet på samme tid.
Se også: Varmtvandsbassinet er forbeholdt fysioterapien på følgende tider

På grund af afstandskrav er leg i varmtvandsbassinet pt. ikke muligt, da aktivitet skærper afstandskravet, sådan at der i så fald kun må være 8 personer i bassinet. Så for at så mange som muligt kan få glæde af det varme bassin, er det kun til afslapning, så længe vi skal forholde os til retningslinjer for COVID-19. 

Dette gælder også for forældre med babyer og små børn. Træning af "babysvømning" i form af dyk og spring samt kast med legeting er pt. ikke tilladt. Vi henviser til legeområdet i det store bassin, der ganske vist er køligere, men til gengæld har meget bedre plads til COVID-19-sikker aktivitet. Vær også opmærksom på at der i perioder er kø til varmtvandsbassinet. Ingen kan derfor være sikker på at gå direkte i "det varme", at hele familien kan være i bassinet på samme tid eller at man kan være i bassinet i lige så lang tid, som før COVID-19. 

Vi beklager, at vores gæster i perioder vil opleve en forringelse af mulighederne i svømmehallen, og minder samtidig om at det udelukkende skyldes forebyggelse af corona-smitte. Vi glæder os, lige så meget som jer, til den dag vi kan vende tilbage til normalen.

Du vil opleve kø til varmtvandsbassinet

Det er uundgåeligt, at der i perioder opstår kø til varmtvandsbassinet - nogen gange er den lang. Når det sker, beder vi alle udvise hensyn og tålmodighed. 

Når der opstår, kø opfordrer vi til at ophold i bassinet gøres kort, så alle får chancen for at komme i. Hvis der ikke er kø, kan man roligt nyde det lune bassin.

Der må leges af hjertets lyst i det store svømmebassin, hvor der er afsat plads til netop leg og hygge i en af banerne. HUSK, at I selv skal have rengjort legetøj med, hvis I vil andet end at svømme.

God sommer!

Med venlig hilsen
East Kilbride Badet

Se også: Når der er fysioterapi i varmtvandsbassinet...