Nyheder

NYHED: SwimFit

For dig der godt kan lide at svømme og gerne vil styrke din krop, er der nu SwimFit i East Kilbride Badet på udvalgte lørdage. Her vil du under kyndig vejledning kunne både styrketræne og svømme på et og samme hold.

Svømning er en god måde at opbygge kondition og udholdenhed på, men svømning alene opbygger ikke styrke i særlig høj grad, da aktiviteten ikke er vægtbærende. Styrketræning vedligeholder og opbygger din muskelmasse og knoglestyrke – noget alle mennesker begynder at miste allerede midt i 20’erne. Med SwimFit du hele pakken, hvor du både får opbygget styrke og kondition samtidig med, at du får optimeret din teknik.

En time vil typisk bygges op af en halv times svømmeteknik-træning i vand og en halv times styrketræning på land eller omvendt. Programmet varierer fra gang til gang. Både svømme- og styrketræning tilpasses efter deltagernes niveau. Du kan være med og få masser ud af træningen uanset din form og uanset om du har erfaring med styrketræning eller ej. Alle øvelser vil blive gennemgået af instruktørerne, som også vil hjælpe til med at øvelserne udføres korrekt.
Du behøver ikke at være en god svømmer for at være med, men du skal minimum kunne svømme 100 meter og så skal du være over 16 år.

Tilmelding til det enkelte hold er nødvendig. Første gang er lørdag den 19. februar kl. 10.00-11.00. 

Se alle kommende datoer og find link til tilmeldingssiden her...