Om badet

Badet er opkaldt efter en af Ballerup Kommunes venskabsbyer – East Kilbride i Skotland.

1993 - East Kilbride Badet renoveres
I 1993 lukkede East Kilbride Badet, da det skulle renoveres og der skulle opføres en permanent overbygning. 1994 blev East Kilbride Badet genåbnet ved et indvielsesstævne, og borgmestrene fra såvel Ballerup samt East Kilbride med gæster deltog. Seks klubber blev ligeledes inviteret til stævnet. I dagens anledning havde Ballerup Kommune sponsoreret bluser til badepersonalet og TRITONs trænere med tegning af den nye hal. Hallen blev væsentlig forbedret, og den blev lys og venlig.

1971 - East Kilbride Badet åbnes
19. juni 1971 åbnede Borgmester Kaj H. Burchardt og borgmester William Niven fra East Kilbride officielt badet ved et åbningsstævne. Der var her et smukt sammensat program med "gamle kæmper" og helt splinternye unge svømmere.

Andet relevant information

Udeområde

East Kilbridebadet ligger midt i Ballerup Idrætsby med mange aktive tilbud til enhver smag. Fra svømmehallen er der direkte adgang...

Læs mere

Bassiner

Hos East Kilbride Badet finder du et 50-meter bassin med en badetemperatur på 26-28 grader samt et 12-meter varmtvandsbassin med en badetemperatur på 34 grader.

Læs mere

Læs også!

Kontakt East Kilbride Badet

Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt, når du kontakter os.

Læs mere

Sådan finder du vej!

Du kan bruge vores navigation til at få en sving for sving-rutevejledning, så du nemt kan finde vej til East Kilbride Badet.

Find vej her