COVID-19

Regler og retningslinjer under corona-restriktioner

Særlige regler og retningslinjer i East Kilbride Badet som følge af myndighedernes COVID-19 restriktioner:

Coronapas & ID
Alle skal fra 15 år og op skal vise gyldigt coronapas og ID (fx sundhedskort) ved indgangen til East Kilbride Badet, dvs. du har en negativ kvik- eller PCR-test som er maks. 72 timer gammel.
Unge under 15 år medbringer dokumentation for at de er under aldersgrænsen - fx sundhedskort. 

Mundbind er pr. 14. juni 2021 ikke længere et krav

Mønt til omklædningsskabet og sprit selv før og efter
HUSK en mønt (20kr.) til låsen på skabet i omklædningsrummet. Vi har ikke længere mulighed for at veksle eller på anden måde håndtere mønter og pengesedler. Lige som før nedlukningen, skal du selv spritte dit skab af. Sprit og servietter er stillet frem i omklædningsrummet.

Hold afstand, sprit af, hjælp hinanden og gå ikke i svømmehallen, hvis du har tegn på sygdom.

 

Maksimale antal personer i svømmehallens områder:

Forhal: Maks. 12 personer
Herreomklædning: Maks. 52 personer | Herre sauna: Maks 3 personer
Dameomklædning: Maks. 44 personer | Dame sauna: Maks 2 personer
Varmtvandsbassin: Maks. 8 personer
Svømmebaner/legebaner: 20 pers. pr. dobbeltbane

 

Regler i omklædning, hal og bassiner:

 • Omklædning: Alle gæster skal selv afspritte deres skab før og efter brug. Beslutningen er taget fra centralt hold i Ballerup Kommune og følger retningslinjerne for øvrige typer af træningscentre- og faciliteter, hvor brugerne selv afspritter/desinficerer faciliteter og redskaber. Der er spritklude til rådighed i omklædningsrummene og vi opfordrer alle til at spritte af og passe godt på både jer selv og dem der kommer efter.

 • Gulvet i omklædningen er opmærket sådan, at det er let at overholde afstandskrav. Én gæst pr. afmærket område ved skabe. Begrænsninger på bænkplads. Du kan tydeligt se, hvor der er en ledig plads til dig.
 • Hver anden bruser er lukket

 • Svømmebassinet er opdelt i: 2 motionsbaner, 1 hurtigbane, 1 bane forbeholdt leg.

 • Der svømmes i dobbeltbaner: Hold til højre, hold afstand. 
  BEMÆRK: Der vil efter behov blive åbnet for vipperne, hvilket påvirker brugen af banerne. I så fald skal livreddernes anvisninger følges.

 • I varmtvandsbassinet er personbegrænsningen maks. 12 personer. Dette gælder hele bassinet, herunder maks. 5 personer i bassinets siddeområde.
  Ingen leg og ingen privat træning. Vis hensyn og begræns opholdet i varmtvandsbassinet.

 • Når der er fysioterapi i varmtvandsbassinet, er der opsat banetorv for at almindelige badegæster kan se hvor i bassinet de må være.
  Fysioterapien har fortrinsret i varmtvandsbassinet på følgende tider - se dem her

 • Der vil ikke være faciliteter som borde og stole i forhal og svømmehallen.

 • Ingen udlån af svømmeudstyr og legetøj – dog vil der fortsat være udlån af sikkerhedsudstyr som badevinger og bælter. Man må til gengæld gerne medbringe sit eget rengjorte udstyr.

 

Lad os hjælpe hinanden

I East Kilbride Badet gør vi alt vi kan for at overholde myndighedernes retningslinjer og åbne badet sundhedsmæssigt forsvarligt. Men i sidste ende lykkes det kun med jeres aktive deltagelse. Hjælp hinanden med at følge regler og retningslinjer, så vi undgår corona-smitte og så åbningen af badet kan fortsætte i god stil.