Saunagus

Herligt godt for krop og sjæl

Velkommen til en saunagus, hvor Gusmesteren hælder vand med æteriske olier på glohede sten og dermed skaber velduftende dampe. Gusmesteren vil, med snilde og teknik, vifte op i dampene, som vil omslutte dig og sprede velvære. Dette kaldes mere populært for aromaterapi.

Du vil gennem saunaens varme og de kolde gys opleve en dyb afspændende effekt på din muskulatur. Vores kyndige gusmester fortæller samtidig om de nøje udvalgte æteriske olier, som indhyller dig i skønne dufte. Saunagus’en øger blodcirkulationen, virker udrensende og påvirker dit kredsløb positivt.

Der vil blive serveret kolde forfriskninger, frisk frugt og saltsnacks. Alt dette vil sammen med duftene og måske det koldt gys vække sanser og du vil kunne mærker en dyb afspænding længe efter.
Sundhed er en vigtig ressource, og saunagus er sygdomsforebyggende, fordi de æteriske olier og gusen påvirker hele kroppen på én gang.
Olierne er bakteriehæmmende og varmen er med til, at vi skiller os af med affaldsstoffer og andre belastende tilstande i kroppen. Saunagusen forbedrer dit indre miljø og du bliver dermed mere modstandsdygtig overfor sygdomsfremkaldende bakterier.

Hver enkelt olie har sit formål, og ved at blande diverse olier, vil Gusmesteren lave temaer med forskellige fokusområder. Det kan for eksempel være hjerte- kredsløb, fordøjelse, udrensning og stress.
Du behøver ikke have helbredsmæssige problemer for at nyde saunagus.
Vi glæder os til at guide dig på denne rejse i velvære, hvor destinationen vil være et bedre immunforsvar, en mere afslappet krop samt mere energi i dagligdagen.

Denne luksus behandling koster kun 85 kr. Ud over selve aromaterapien indeholder prisen frugt og vand.
Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at henvende dig til East Kilbride Badets personale.

Vi glæder os til at se dig!

Åbningstider

Se badets åbningstider.

Læs mere

Kom til vandgymnastik

Kom til vandgymnastik hver tirsdag og fredag. Det er sjovt - og det er betalt med din almindelige indgangsbillet.

Læs mere